legends tracking, trailrunning, cairn, veluwezoom

Tracking gesponsord door Legends Tracking

Goed nieuws voor onze organisatie en deelnemers aan de Ultratrail 60 km.

Tracking is een onontbeerlijk instrument voor de lange afstanden. Het is leuk omdat het thuisfront de deelnemer kan volgen maar veel belangrijker is het voor ons als organisatie. Op ieder moment van de wedstrijd exact de coördinaten kennen van de deelnemers maakt het veilig voor beiden. We kunnen hierdoor adequaat actie ondernemen wanneer een deelnemer uitvalt maar weten zo ook hoe het er met de deelnemers achterin het deelnemersveld aan toe gaat. Loopt men onder de tijdslimieten en het maakt communicatie met ons mensen in het veld overzichtelijk.

Naast de vereiste materialen en voldoende voeding zijn deelnemers uitgerust met een tracker van Legends Tracking en tevens verplicht een mobiele telefoon bij zich te dragen.

Deelnemers aan de UTL 2 daagse Challenge kunnen zich zaterdag middag 3 juli na de finish van de 25 km registreren in het wedstrijdsecretariaat. Of zaterdagavond 19:30 – 21:00 uur. Voorkom stress voor de race op zondagochtend en laat zaterdagavond al vast jouw rugzak met tracker uitrusten. Deelnemers krijgen de tracker niet los mee maar moet worden bevestigd door onze Cairnteamleden en / of vrijwilligers.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *