laatste mededelingen

Je hebt je ingeschreven voor de Veluwezoomtrail.

Wij hebben alles geregeld wat er nodig is voor een mooie trail. Als het weer een beetje meewerkt wordt het een geweldig weekend.

Op onze Facebook pagina staan enkele regels voor de zondag bij het verwachte warme weer.

Op de 33km en de 57km is 1 liter water meenemen VERPLICHT. op de 15km als 30 graden voorspelt wordt een halve Liter. Op de 57km is 1 ingelaste drankpost op 28km.

Voeding die je af wilt geven voor de verzorgingspost kan tot een half uur voor jouw start. Er wordt alleen eten en drinken aangenomen GEEN kleding of andere spullen. Zorg er zelf voor dat je nummer er op staat

Draai dit bericht uit of maak er een foto van zodat je het startnummer bij de hand hebt bij de inschrijving.
Startnummer kun je tevens vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur ophalen bij Polysport. Op zaterdag en zondag tot 30 minuten voor de start Als je zondag loopt en je wilt zaterdag je startnummer ophalen doe dat dan voor 12.00 uur of na 14.00 uur. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur is het te druk door de starts van zaterdag.

Wil je veranderen van afstand kom dan heel vroeg je loopt kans dat er een rij is voor de te wijzigen afstanden. het startbureau is open vanaf 08.00 uur op beide dagen. Zondag is het daar het drukst. Vraag bij overname naar de inschrijfbevestiging en neem die mee. De deelnemerslijst staat op de site controleer dat. Kosten voor de wijzigingen zijn € 3,00 contant en graag gepast.

Massage is er op beide dagen gratis door het massage team van de NGS.

De routes staan op de site en kun je overzetten op gpx zodat je zelf de route op je gps hebt staan. Dat kan handig zijn.

Kleding die je achter wilt laten kan in de Tennishal achterop het terrein. Dat is wel bewaakt maar toch op eigen risico.

Parkeren is op korte afstand van start en finish. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Voor de aanrij route naar het evenement volg de borden POLYSPORT

Het is een BEKERVRIJE trail er zijn onderweg geen bekers op de verzorgingsposten. Je krijgt bij de inschrijving een vouwbekertje
Laat geen afval achter onderweg maar neem het mee terug dan mogen we dit volgend jaar weer organiseren. Ziet iemand dat je wat weggooit dan moet je DIRECT je startnummer INLEVEREN. Er wordt gecontroleerd

Voor nood bel het nummer op de achterkant van je startnummer 0630575377 Dit nummer is alleen in gebruik tijdens het evenement. Bij grote calamiteiten altijd 112 bellen en ons nummer graag.

WILDPLASSEN in de omgeving van start en finish is NIET toegestaan doe je dat wel dan ook hier STARTNUMMER INLEVEREN er zijn toiletten genoeg. Zowel binnen als buiten.

Veel plezier op de trail