10th edition Veluwezoomtrail 21 – 23 juni 2019

De 10e editie Veluwezoom Trail Experience is van 21 tot en 23 juni 2019!

We zijn best een beetje trots op dit jubileum van de allereerste Trail op NL bodem. Op 20 juni 2010 nog met 90 voor inschrijvingen en 81 deelnemers aan de start. Het evenement had destijds één afstand, de 51 kilometer. Winnaar dat jaar Chris Hemstede en zijn broer David als 3e, 2e werd Pieter Mans en 4e Good Old Pitbull Pascal van Norden van Team Salomon NL.

Mensen, kijkende naar de startlijst van dat jaar, 2010, bekruipt ons enig heimwee. De gehele Trailscene van het allereerste uur staat hier aan de start. Terstond bedenken wij dan ook het ludieke idee om alle deelnemers van de eerste Veluwezoomtrail uit te nodigen voor de 10e editie!!! Hoe dan? Gewoon omdat dit Trail Festival één groot mooi feest moet worden, een trailrunfeestje van herkenning! (Robin Kinsbergen – Uilekiek) Zie hier startlijst 2010:

Veluwezoomtrail 1e editie 2010 > UltraNED

Op vrijdagochtend 21 juni, de langste dag van het jaar zal er een extra mogelijkheid zijn de 18 kilometer Trail te starten. Vervolg in samenwerking met de KMAR (Koninklijke Marechaussee) betekent dat ook medewerkers van Defensie deze afstand kunnen starten.

Enkele verslagen 2010:
Martine Hofstede Verslag 1e Veluwezoomtrail > Martine Hofstede

Raymond Barkman:Verslag Raymond Barkman

Looptijden: Looptijden VZT 2010

Dus > stond jij aan de start op 20 juni 2010? Sta je gepubliceerd op bovenstaande deelnemerslijst van Ultr@NEd > Neem dan aub contact met ons op, we stellen het erg op prijs om je te kunnen verwelkomen in Dieren, het weekend van 21-23 juni 2019. Als dank voor het ontstaan van dit bijzondere Trailrun evenement in Nederland krijgen alle deelnemers ‘van Toen’ een GRATIS startnummer op één afstand naar keuze. Mail naar info@veluwezoomtrail.nl en dus nog niet inschrijven. Je ontvangt een unieke code op naam voor inschrijving!

Happy Trails – Cairn Trails and Adventures
www.veluwezoomtrail.nl | www.cairnadventures.nl

VOORINSCHRIJVEN IS MOGELIJK ONLINE VANAF 6 JANUARI 2019 10:00 UUR,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *